Combinatie jeugd met de senioren succesvol: Wielerdag Huijbergen: 24 maart 2019 24-02-2019 14:39

Het success van het NK veldrijden ligt nog vers in ons geheugen. Ons dorpje Huijbergen wordt hiermee op de kaart gezet. Ruim 10.000 toeschouwers over het gehele weekeinde hebben de kampioenschappen live gezien. Met prachtige winnaars overall. De slagroom op de taart was wel de overwinning van Lucinda Brand ( dames) en Matthieu van der Poel ( elite).

Na een pose van enkele weken rust wordt de volgende evenement weer opgepakt: Wielerdag Huijbergen. Deze zal op zondag 24 maart 2019 plaatsvinden. De combinatie van jeugd renners met de senioren renners is een groot succes. Zo wordt de traditie van “het rondje van de Steenhoven” voort gezet.

In de ochtend rijden de jeugdrenners van categorie 5 (12 jarige), categorie 6 (13 jarige) en categorie 7 (14 jarige). Daarna zullen de nieuwelingen, junioren en de elite/beloften renners de 69te Ronde van Huijbergen rijden. De plaatselijk renners Brent Broosus, Joost van Oevelen,  Marijn en Jan Maas, Maarten de Nijs en Jeffrey van Agtmaal zullen  hun huid zo duur mogelijk willen verkopen aan hun trouwe supporters. Het belooft in ieder geval een mooie wielerdag te worden.