65ste Ronde van Huijbergen: jubileum met traditie!  25-02-2015 20:37

Er zal startgelegenheid geboden worden aan de categorieën nieuwelingen, elite dames  en elite heren & beloften.  De organisatie is trots om dit mooie programma te kunnen laten verrijden. Zeker omdat er in de categorie nieuwelingen de plaatselijke klepper Maarten de Nijs aan het vertrek zal staan. Daarnaast zal Jan Maas, lid van de Rabobank selectie aan het vertrek staan bij de elite/beloften als zijn programma het toelaat.

 

De talentvolle renner Jan Maas rijdt zijn eerste seizoen in de categorie beloften voor de wielerselectie van de Rabobank. Hij krijgt hier de juiste begeleiding en goed materiaal om prestaties neer te zetten. In aanloop van het seizoen heeft hij zich voorbereid op een  trainingskamp in Spanje.

 

De wielerdag begint om 12.00 uur met de categorie nieuwelingen. Zij zullen strijden om de “Grote prijs Auto Borchwerf”.  Het startschot zal door een directielid van Auto Borchwerf gegeven worden. Deze categorie geniet een ruime belangstelling.

 

Na de categorie nieuwelingen zullen de elite dames aan het vertrek staan, zij starten om 13.15 uur. Hier hoopt de organisatie op de subtop van Nederland aan het vertrek te hebben.

 

De wielerdag eindigt met de traditionele wedstrijd voor elite/beloften. Het startschot voor 100 km wedstrijd wordt gegeven door wethouder Lars van der Beek. Deze is om 15.00 uur. De gehele regionale top heeft zich hiervoor ingeschreven.

 

De organisatie  is in handen van Stichting Wielercomite Huijbergen.